×
gsdg

Paistetut lahnafileet suppilovahveroiden kera

  • 4 lahnafileetä isohkosta lahnasta
  • 2 tl suolaa
  • 1 tl currya
  • 1 tl paprikajauhetta
  • ½ tl chilijauhetta
  • 1 l suppilovahveroita
  • 1 dl cashew-pähkinöitä
  • 1 uusi sipuli varsineen
  • 2 dl ruokakermaa
  • rypsiöljyä paistamiseen

Kuumenna muurikka tai paistinpannu ja laita siihen rypsiöljyä. Laita lahnafileet pannulle ja mausta ne suolalla (1 tl), currylla, paprika- ja chilijauheella. Ruskista fileet ja siirrä ne sivuun.

Silppua sipuli varsineen ja halutessasi suppilovahverot. Laita sipuli ja sienet kuumalle pannulle ja paista kokoon. Mausta suolalla (1 tl).

Lisää pannulle pähkinät ja ruokakerma. Anna kiehahtaa. Nosta varovasti lahnafileet mukaan ja anna lämmetä. Tarjoa vaikkapa uusien perunoiden kera.

Lisätietoja lahnan käsittelystä